Göteborgs Konserthus INSTÄLLT: Motivationsrevolutionen

Evenemanget har ägt rum. Föreläsare: Olof Röhlander

Speltid ca: 2 t 30 min inkl paus Scen: Stenhammarsalen Arrangör: Atikko AB
374-424 kr

Evenemanget har ägt rum

Arrangören meddelar att föreläsningen med Olof Röhlander den 25 maj 2021 tyvärr kommer att ställas in.Pengarna kommer att sättas tillbaka på det kort ni betalade dem med, det kan ta någon dag innan ni ser pengarna.Har ni köpt dem i vår biljettkassa så vänligen mejla oss på biljett@gso.se så löser vi återbetalningen.

Arrangören informerar även om att Olof Röhlanders föreläsning istället kommer att äga rum på Burgårdens Konferenscenter.
Följ länken nedan om du önskar att säkra din biljett till föreläsningen på nytt: https://www.atikko.se/event/olof-rohlander-motivationsrevolutionen-25-maj-2021-goteborg-1257/

Vid frågor angående den nya föreläsningen är ni varmt välkomna att höra av er direkt till Atikko på kontakt@atikko.se.

 

Motivation 3.0 – ny motivation för en ny tid. Nu har du möjligheten att ta del av den senaste forskningen om vad som skapar verklig, hållbar motivation. Hitta det inre drivet!

Föreläsningen bygger på boken ”Motivationsrevolutionen”, som är skriven av Olof och Magnus Lindwall, och utgår ifrån Självbestämmandeteorin. En forskning som pågått i 50 år men som har gått under radarn för de allra flesta företag och organisationer. Nu ändrar Olof på detta!
Ta del av kvällen och få de verktyg som krävs för kunna ta eget ansvar för att må bättre och fungera bättre, men också ge kunskap om hur vi skapar en miljö som främjar våra grundläggande psykologiska behov. Olof går även igenom hur vi kan sätta upp kraftfulla mål som främjar våra inre drivkrafter för att också kunna nå dem. En minst sagt innehållsrik kväll, fylld med kunskap och verktyg du har nytta av
Från temporär tändning till livslång låga!

Mer om Olof:

Olof Röhlander är licensierad mental tränare och har i över 15 år jobbat med företag, ledningsgrupper, team och organisationer via inspirerande föredrag och coachning. Han har vunnit sex talar priser och skrivit fem böcker om ledarskap, personligt engagemang och arbetsglädje. År 2018 sommarpratade Olof i SRP1 och utöver det har han drivit poddar och haft shower över hela landet.

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang