Göteborgs Konserthus Jesper Rönndahl Live! En ståuppföreställning

Evenemanget har ägt rum. Köpt biljett gäller till det nya datumet 28 maj 2022.

Speltid ca: 1 t 20 min ingen paus Scen: Stora salen Arrangör: Jesper Rönndahl
345 kr Barn /Ungdom tom 18 år 300 kr Student 300 kr

Evenemanget har ägt rum

Föreställningen flyttas från den 15 januari till den 28 maj 2022 samma tider gäller.

* Din tidigare köpta biljett är giltig till det nya datumet och du behöver inte göra någonting. Vill du så kan du ladda ner din biljett på nytt via din web-profil/mailet du fick i samband med köp.

* Om du inte kan gå på det nya datumet kan du återlösa dina biljetter (exkl. serviceavgiften, 25:-/biljett) Du kontaktar då biljettkontoret på Konserthuset genom att skicka ett mejl till biljett@gso.se,  senast den 4 februari 2022

————————————–

Efter att ett par års uppehåll för att ägna sig åt TV-succéer som Svenska Nyheter säsong 1-3 och Dips säsong 1 & 2 är Jesper nu tillbaka där han trivs allra bäst – på ståuppscenen!

Han har bl.a. blivit utnämnd till Årets komiker, Årets folkbildare, Årets skåning, fått Tage Danielsson-priset, skrivit en bok, vunnit På spåret ett par gånger, fått tevepriset Kristallen, Det Svenska Humorpriset och gjort en miljard kineser arga. Men det allra roligaste han vet är att få stå på scen och skoja, och nu är det äntligen dags igen. Och du är välkommen!

Evenemanget är flyttat från tidigare planerade föreställningar, 10 okt 2020, 10 april 2021,26 september 2021 och 15 januari 2022. Köpt biljett gäller till det nya datumet med samma tid.

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang