Göteborgs Konserthus Jimmy Carr

Evenemanget har ägt rum. Terribly Funny!

Speltid ca: 1 t 30 min ingen paus Scen: Stora salen Arrangör: CLM Europe AB
400 kr

Evenemanget har ägt rum

Evenemanget har blivit framflyttat till 12 juni 2022 kl 19.30. Köpta biljetter till tidigare datumet 12 sep 2021 gäller och du som besökare behöver inte göra någonting. Om du inte kan gå på det nya datumet erbjuder arrangören återköp fram till den 12 oktober 2021.

Kultkomikern Jimmy Carr till Sverige! Hemma i Storbritannien och i USA har engelske komikern Jimmy Carr kultstatus och är van att ständigt vara på turné. Av förklarliga skäl har även Carr varit tvungen att pausa turnerandet men nu är han ute på vägarna igen. I september nästa år kommer han till Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås och Umeå med sin helt nya show ”Terribly Funny”.

Som shownamnet antyder så innehåller Jimmy Carrs nya show skämt om alla slags hemska saker. Hemska saker som kan ha påverkat dig eller människor du känner och älskar. Men det är bara skämt – det är inte de hemska sakerna. Carr anser att vara politisk korrekt på en stand up-show är som att ha krav på säkerhet och arbetsmiljö på en rodeo.

Jimmy Carr är känd för sitt omisskännliga skratt, sin mörka humor och att med uttryckslös min leverera det ena skämtet spetsigare än det andra. Han har själv sagt att han lider av skämt-Tourettes och förolämpar jämlikt:

– Jag ber aldrig om ursäkt för något av mina skämt. Jag har möjligen sagt att jag är ledsen om jag upprört någon, men det var ett skämt! Det bästa jag vet är att höra publiken skratta och sen i samma andetag dra efter andan när deras samvete säger dem att det där borde de inte ha skrattat åt.

Pressröster om ”Terribly Funny”:

The Times – “A comedy mastermind on fine form”

The Telegraph – “A timely blast of toxicity from the man that wokeness forgot”

NARC Magazine – “Carr delivers exactly what you think he’s going to; intelligent one-liners which cut close to the bone of sensitive topics”

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter