Göteborgs Konserthus Klas Hallberg – Att leva innan man dör – Pandemikickout!

Evenemanget har ägt rum. Klas är i en klass för sig, en briljant presentatör. Att se Klas är som att betrakta en perfekt koordinerad symfoniorkester på en person”/ David JP Phillips En tänkvärd humorshow om att leva innan man dör – med pandemickout

Speltid ca: 1 t 30 min ingen paus Scen: Stenhammarsalen Arrangör: Klas Hallberg Management
395 kr

Evenemanget har ägt rum

Klas Hallberg – En skrattfest om livets allvar

”Klas är i en klass för sig, en briljant presentatör. Att se Klas är som att betrakta en perfekt koordinerad symfoniorkester på en person”/ David JP Phillips
En tänkvärd humorshow om att leva innan man dör – med pandemickout

Nu släpper vi loss endorfinerna, skrattar oss hesa och gör oss påminda om att vi ska leva innan vi dör.
Jag tar avstamp i behovet av att kicka ut pandemin. Två år utan att riktigt få träffas och umgås, utan att få skratta ihop, utan att få samlas i stora sällskap. Två år av både nödvändig och överdriven oro, av både nyvunnen och överdriven bekvämlighet behöver luftas, vädras ut och garvas åt.
Nu går vi en framtid till mötes som är kantad av oro och ovisshet. Nu gäller det att vi hittar energi och nån form av satans framtidstro mitt i galenskapen. Here we go! Ett av sätten att göra detta på är att se till att du bokar biljetter, tar dig Stenhammarsalen i Göteborgs konserthus och låter mig gå loss. Fortare än kvickt.
Det kommer att bli en skrattfest – jag lovar. Och det kommer att bli allvarsamt och berörande. Jag lovar. Nu kör vi. Boka!
/Klas

 

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang