Göteborgs Konserthus Inställt: England!

Evenemanget har ägt rum. Se föreläsningen på GSOplay istället! Köpta biljetter betalas tillbaka och abonnenter kompenseras så snart vi vet hur många evenemang inom respektive abonnemang som påverkas.

Speltid ca: 2 t inkl paus Scen: Stenhammarsalen
190-250 kr

Evenemanget har ägt rum

Föreläsningen är tyvärr inställd – men du kan se den på GSOplay istället! Vi återkommer så snart vi kan till er som har köpt biljett med detaljinformation om vad som gäller kring till exempel nya datum, byten och kompensation. Generellt gäller att vi återköper alla biljetter till Göteborgs Symfonikers egna arrangemang, enskilda såväl som inom abonnemang.

För abonnemang gäller: Eftersom vi ännu inte vet när vi kommer att få lov att välkomna någon publik in i Konserthuset så avvaktar vi utvecklingen under hösten. Återbetalning sker automatiskt så snart vi vet hur höstsäsongen påverkas, dock senast 15 januari 2021.

Det är högt tryck på biljettkontoret och vi hoppas att ni kan ha överseende med att det kan ta extra lång tid att få svar. Vid frågor, kontakta biljettkontoret: biljett@gso.se, 031-7265300.

Mer info om beslutet att ställa in/flytta evenemang finns här.

———————————-

Inte bara imperiets storheter Elgar och Walton utan också karaktärsstarka individualister som John Ireland och Gerald Finzi.

Göteborgs Symfonikers förre pianist Erik Risberg öppnar dörren för samtal i sina avspända föreläsningar, denna gång om engelska tonsättare. Flygeln finns alltid på plats liksom hatten man kan lämna frågor i. Räkna också med en och annan gäst. Kaffe och smörgås ingår i priset.

Medverkande

Erik Risberg föreläsare

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter