Göteborgs Konserthus Inställt: BRAHMS/SCHUMANN

Evenemanget har ägt rum. Abonnemangsföreläsningen är inställd. Köpta biljetter betalas tillbaka och abonnenter kompenseras.

Speltid ca: 1 t 30 min inkl paus Scen: Stenhammarsalen

Evenemanget har ägt rum

Eftersom publikantalet är så starkt begränsat har vi tyvärr inte möjlighet att erbjuda de platser som redan bokats i respektive abonnemang. Abonnemangsföreläsningen är därför inställd. Ett begränsat antal lösbiljetter släpps till försäljning den 7 november kl 11.00. Ni som är abonnenter har online-förtur till biljetterna med start den 6 november kl 11.00 via din webbprofil.

Vi återkommer så snart vi kan till er abonnenter med detaljinformation om vad som gäller kring din kompensation. Generellt gäller att vi återköper alla biljetter till Göteborgs Symfonikers egna arrangemang, enskilda såväl som inom abonnemang. Återbetalningen sker automatiskt så snart vi vet hur höstsäsongen påverkas, senast den 15 januari 2021. Mer info om hur återbetalningen går till och beslutet att ställa in/flytta evenemang finns här.

Det är högt tryck på biljettkontoret och vi hoppas att ni kan ha överseende med att det kan ta extra lång tid att få svar. Vid frågor, kontakta biljettkontoret: biljett@gso.se, 031-7265300.

———————————————

Devisen är Brahms som visste vad frihet och självständighet kostade. För Schumann blev ensamheten grym: helt isolerad i sinnessjukdomens töcken.

Göteborgs Symfonikers förre pianist Erik Risberg öppnar dörren för samtal i sina avspända föreläsningar. Flygeln finns alltid på plats liksom hatten man kan lämna frågor i. Räkna också med en och annan gäst. Kaffe och smörgås ingår i priset.

Medverkande

Erik Risberg föreläsare

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter