Kvällsvy över Götaplatsen med mysigt ljus i Konserthusets foajé. Kvällsvy över Götaplatsen med mysigt ljus i Konserthusets foajé.

Göteborgs Konserthus Höstmys i Götaplatsfoajén

Varva ner i vackra Götaplatsfoajén under Kulturnatta! Barerna är öppna och musiker från Göteborgs Symfoniker skapar stämning medan höstkvällen sänker sig. Fri entré, insläpp från kl 20.15.

Speltid ca: 2 t 45 min ingen paus Scen: Götaplatsfoajén
Fri entré

Ta en stund och varva ner i Konserthusets vackra Götaplatsfoajé medan höstkvällen sänker sig. Barerna är öppna och musiker från Göteborgs Symfoniker skapar stämning i foajén.

Det är fri entré och insläpp från kl 20.15, begränsat antal platser. Öppet till kl 23.00.

En del av Kulturnatta

Evenemanget sker i samband med Kulturnatta – en festival av alla, för alla! Här kan du utforska allt från konst, dans, musik och teater till temavandringar, ateljébesök och workshops. För alla åldrar och allt med fri entré.

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Verdis Requiem
27 okt 18.00

Känn kraften i ett av historiens mäktigaste körverk! Med Göteborgs Symfoniker och kör, Andrés Orozco-Estrada dirigent, Christina Nilsson sopran, Katarina Karnéus mezzosopran, Adam Frandsen tenor och Tareq Nazmi bas.

Köp biljetter
Visor till de saknade
4 nov 12.30

En stunds vila i allhelgonatid till toner som ger oss tid att tänka på dem vi saknar. Norske organisten Iver Kleive lämnar ingen oberörd med sin melodiska mix av folkvisa, jazz och koraler.

Köp biljetter
Julgala med Lise Davidsen
7 dec 19.30

Ett pärlband av julsånger med bländande norska världssopranen, Göteborgs Symfoniker, Christian Eggen dirigent och Göteborgs Symfoniska Kör.

Köp biljetter
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter