Göteborgs Konserthus Le Bang Bang & Sebastian Studnitzky

Allt från jazz- och popklassiker till svävande utflykter i gränslandet mellan jazz, klassiskt och elektroniskt med Münchenbaserade Le Bang Bang och tyske Sebastian Studnitzky med band.

Speltid ca: 2 t 30 min inkl paus Scen: Stenhammarsalen
345-425 kr Student 173-213 kr Ungdom tom 29 år 173-213 kr

En kväll, två konserter med allt från jazz- och popklassiker till svävande utflykter i gränslandet mellan jazz, klassiskt och elektroniskt. Först Münchenbaserade duon Le Bang Bang, därefter tyske trumpetaren och pianisten Sebastian Studnitzky med band. 

Duon Le Bang Bang är sångerskan Stefanie Boltz och kontrabasisten Sven Faller. De bjuder på en musikalisk dialog där Billie Holiday och Duke Ellington lika gärna tar plats vid sidan om Wham eller Nirvana.

Lika gränsöverskridande är Sebastian Studnitzky, trumptaren och pianisten som samarbetat med bland andra Nils Landgrens Funk Unit och Jazzanova. Med exakta och avvägda rörelser förflyttar han sig tillsammans med sitt band mellan jazz, klassiskt och elektroniskt, touchar techno, funk och minimalism för att landa i en hypnotisk musik som helt och hållet är hans egen. 

Provlyssna

Lär känna Le Bang Bang.

Lär känna Sebastian Studnitzky.

Måndag 23 oktober 2023: Evenemanget slutar ca kl 22.00

Medverkande

Le Bang Bang

Stefanie Boltz sång

Sven Faller kontrabas

STUDNITZKY

Sebastian Studnitzky trumpet, piano, elektronik

Laurenz Karsten gitarr

Paul Kleber bas

Tim Sarhan trummor

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Kontrabasisten Jenny Rydeberg spelar på sitt instrument i ett rött sammetsrum

Ge ditt liv konsertmagi!

Ett abonnemang i Göteborgs Konserthus ger dig oförglömliga upplevelser och rabatterat biljettpris. Dessutom många andra att dela upplevelserna med.

Abonnemang 2023-2024