Garderobshallen Point Clouds: Lisbeth Diers

Evenemanget har ägt rum. Soloshow med mångsidiga slagverkaren och tonsättaren Lisbeth Diers som sprängt de flesta musikaliska gränser.

Speltid ca: 30 min ingen paus

Evenemanget har ägt rum

Point Clouds ger dig gränslösa och underbart oförutsägbara pop up-inslag som överraskar och utmanar, roar och oroar. Spana efter molnen fulla av upplevelser under Point Music Festival.

Soloshow med mångsidiga slagverkaren och tonsättaren Lisbeth Diers som under en mer än 30-årig karriär sprängt de flesta musikaliska gränser. Har vid sidan av flera egna grupper bland annat samarbetat med Göteborgs Kammarkör, Herman Müntzing, Lena Willemark, Don Alias, Steve Swallow, Marilyn Mazur Percussion Paradise och Nils Landgren.

Se här ett exempel på vad Lisbeth Diers kan skapa när hon får spelutrymme…

För att få access till Point Clouds behöver du ett festivalpass eller en biljett till någon av festivalföreställningarna.

Ingår i Point Music Festival

Under Point Music Festival 23-26 maj får hela Göteborgs Konserthus en ny gestaltning. Med ljud, ljus och scenografi skapar vi en stämning där allt kan hända. En atmosfär där musik, dans, performance och andra konstformer möts på helt nya och oväntade sätt, och sveper med sig publiken rakt in i äventyret. Köp det festivalpass som passar dig bäst eller handplocka favoritföreställningarna!

Point Music Festival genomförs med stöd av Stenastiftelsen.

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter