Göteborgs Konserthus Inställt: Lloyd Cole

Evenemanget har ägt rum.

Scen: Stenhammarsalen Arrangör: Luger
375 kr

Evenemanget har ägt rum

Lloyd Coles konsert den 25 februari 2022 är inställd, på grund av rådande situation kommer konserten inte att kunna genomföras som planerat. Alla biljetter återlöses (exkl. serviceavgiften). Vid frågor kontakta biljett@gso.se

Vaccinationsbevis

Från och med den 1 december inför vi krav på vaccinationsbevis enligt Folkhälsomyndighetens förskrifter för allmänna sammankomster inomhus med fler än 100 personer. Kravet kommer att gälla alla våra evenemang i Göteborgs Konserthus.

Vi vill påminna dig som har en bokad biljett hos oss att förbereda ditt vaccinationsbevis i god tid inför ditt besök. Våra publikvärdar hjälper dig att skanna beviset i samband med att du kommer till våra entréer. Sedan välkomnas du precis som vanligt. Kom ihåg ID, biljett och att komma i god tid då inpassering kan ta längre tid än vanligt.
Läs mer om hur du beställer ditt vaccinationsbevis på Covidbevis

 

Rent musikaliskt har soloartisten Lloyd Cole varit mer sökande, för att inte säga experimenterande, och då i synnerhet under senare delen av sin karriär. Purfärska albumet Guesswork ger oss exempelvis en mogen sorts synthpop som får lyssnaren att se på upphovsmannen med nya ögon. På skivan återförenas han förresten med Neil Clark och Blair Cowan från just The Commotions, vilket resulterar i något av en nytändning där de lika omisskännliga som evigt älskvärda Lloyd Cole-melodierna är centrala.

Låtar som Perfect Skin, Forest Fire, Rattlesnakes, Are You Ready To Be Heartbroken och Lost Weekend gjorde tidigt Lloyd Cole till något av en Sverige-favorit. En kommersiell kulmen i vårt land, så här långt, uppnådde han som soloartist i början av nittiotalet med en svit utsökta album som Lloyd Cole (1990), Don’t Get Weird On Me Babe (1991), Bad Vibes (1993) och Love Story (1995). Faktum är att Lloyd Cole placerat inte mindre än sex album på topp 20-listan i Sverige. Han har fortfarande en både stor och trogen publik här och den speciella relationen kommer fördjupas ytterligare i mars.

Konserten med Lloyd Cole i Stenhammarsalen i Göteborg 8 maj 2021 flyttas fram till 25 februari 2022 kl 19.30. Håll kvar i din biljett – den är fortfarande giltig till det nya datumet.
Vid eventuella biljettfrågor vänligen kontakta info@luger.se

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter