NK, Östra Hamngatan Klassisk shoppinglördag på NK

Evenemanget har ägt rum. Upplev den sagolika harpan, vila fötterna i musikstolarna, botanisera i hörlursparken - varuhuset är fyllt till brädden med musik.

Evenemanget har ägt rum

Kom och fira den kommande säsongen med oss på NK! Lyssna på musiker ur Göteborgs Symfoniker, samtala om klassisk musik eller ställ frågor om säsongen 2018-2019 med Sveriges Nationalorkester.

Här finns mycket nytt att upptäcka och vill man vila fötterna är det bara att ta plats i våra musikstolar. Varmt välkommen till NK-varuhuset på Östra Hamngatan lördag 26 maj kl 11-14.

Program

kl 11.00-14.00
Personal från biljettkontoret finns på plats och säljer den unika NK-serien och Hi-Fi Klubben bjuder in alla ljudälskare till sin ”hörlurspark”. Vill man koppla av med skön musik finns bekväma musikstolar att sjunka ner i.

kl 11.30-12.00
Barn och ungdomar från El Sistema från Kulturskolan i Angered spelar och i samband med konserten berättar vi om Side By Side-lägret som hålls i Göteborg 16-20 juni.

kl 12.30-13.00
Symfonikernas Erik Groenestein-Hendriks bjuder på harpkonsert och Eva Essvik, publik- och affärsutvecklare hos Göteborgs Symfoniker, presenterar den kommande säsongen 2018-2019.

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter