Göteborgs Konserthus INSTÄLLT: CHRISTIAN MCBRIDE – BASIST UTAN TVEKAN

Evenemanget har ägt rum. Abonnemangskonserten är tyvärr inställd.

Speltid ca: 1 t 30 min inkl paus Scen: Stenhammarsalen
300-380 kr Student 150-190 kr

Evenemanget har ägt rum

Abonnemangskonserten är tyvärr inställd. 

Som abonnent återbetalas du den del av abonnemangsbeloppet som avser de inställda konserterna. Alla återbetalningar ska vara genomförda innan påsk.

Mer info om hur återbetalningen går till och beslutet att ställa in/flytta evenemang finns här.

Det är högt tryck på biljettkontoret och vi hoppas att ni kan ha överseende med att det kan ta extra lång tid att få svar. Vid frågor, kontakta biljettkontoret: biljett@gso.se, 031-7265300.

Varmt välkommen att också ta del av konsertutbudet på GSOplay, när och var du vill.

——————————–

Han är en av de mest eftersökta och respekterade basisterna inom dagens jazz och rock. På hans cv trängs giganter som Sting, Herbie Hancock, Pat Metheny och Don Henley. Han är inget annat än en obruten naturkraft som med virtuos energi och passion lyfter all musik och vet att både stå i centrum och i bakgrunden.

Inte för en sekund tappar Christian McBride insikten att han är basist – men också solist. Det är simultana roller han bär utan att för ett ögonblick tappa svänget. Snarare tvärtom.

Här gör han gemensam sak med Bohuslän Big Band, det orädda storbandet som både värnar och utmanar och ständigt ger sig in i nya samarbeten med namn som storbandskompositören Maria Schneider, basisten Avishai Cohen och sångerskorna Rigmor Gustafsson och Lena Willemark.

Konserten arrangeras i samarbete med Jazzföreningen Nefertiti. 

Medverkande

Christian McBride & Bohuslän Big Band

Christian McBride kontrabas

Bohuslän Big Band

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter