Hans som släpper en isbit, glas med en ett fartyg i Hans som släpper en isbit, glas med en ett fartyg i

Göteborgs Konserthus Medicinarespexet: Titanic – Pang, träff, sjönk!

Evenemanget har ägt rum. Medicinska spexarcorpsen af Götheborg presenterar stolt: Titanic - Pang, Träff, Sjönk! Så länge skutan kan gå, så länge hjärtat kan slå..

Speltid ca: 3 t 30 min inkl paus Scen: Stenhammarsalen Arrangör: Medicnarspexet
250 kr Student 150 kr

Evenemanget har ägt rum

Året är 1912 och Titanic lättar ankar från Southamptons hamn. Skrovet är högt, stämningen är högre! Efter år av misslyckade försök, har skeppsbyggaren Thomas Andrews lyckats bygga ett osänkbart skepp – så osänkbart att inte ens kaptenen, med en förkärlek för ”Sänka skepp!” borde ge skäl till oro.
Men det visar sig att det inte bara är att kasta loss och sedan släppa loss. Oväntade passagerare sätter båten i gungning, och det är visst inte bara är sjösjuka som kan ge svaga knän när känslor spirar. Knappt har båten lämnat land förrän olyckan blir ett faktum – det finns ingen is till drinken! Förälskelse, förvirring och fulspel – detta blir en resa vi sent ska glömma!

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter