En kvinna står framför ett vinrött draperi, kvinnan heter Molly Hammar En kvinna står framför ett vinrött draperi, kvinnan heter Molly Hammar

Göteborgs Konserthus Molly Hammar – All My Friends Vårturné 2023

Evenemanget har ägt rum. Publiken kommer få möta en enormt spelsugen Molly med hela sitt musikaliska och personliga register i högform!

Speltid ca: 2 t ingen paus Scen: Stora Salen Arrangör: Live Nation
520-620 kr

Evenemanget har ägt rum

MOLLY HAMMAR INLEDER 2023 MED STOR VÅRTURNÉR redan efter första avsnittet av årets Så Mycket Bättre fick Molly Hammar sin första etta på topplistorna med sin tolkning av ”Ingen annan rör mig som du”. Nu åker hon på vårturné med 13 nedslag i Sverige, som har premiär den 23 februari på Cirkus i Stockholm.

Molly Hammar är en av årets två värdar av tittarfavoriten Så Mycket Bättre. Under åtta program ser vi henne visa prov på sin artistiska briljans, sprudlande personlighet och kanske en av Sveriges bästa röster, när hon ger oss egna tolkningar av de andra medverkandes låtar.

 

Trots sin unga ålder har Molly ett digert CV; “We Could Be Dancing” med Bob Sinclair som snabbt seglade upp till den mest spelade låten på radio i Italien -sålt ut spelningar i London, framfört den amerikanska nationalsången under NHL Global Series och gjort den svenska rösten till Nala i nyinspelningen av Lejonkungen där originalrösten gjordes av Beyoncé.

 

2020 vann Molly en Rockbjörn som året livegenombrott, i somras spelade hon på Lollapalooza i Stockholm och nu väntar hennes största turné hittills när hon beger sig ut på ”All My Friends vårturné 2023”. Det är en rikstäckande konserthusturné med premiär på hemmaplan i Stockholm. Publiken kommer få möta en enormt spelsugen Molly med hela sitt musikaliska och personliga register i högform!

 

“Att spela live är den renaste formen av den jag är, så att få åka ut på den här turnén och möta människor som lyssnar på minmusik är något av det finaste och bästa jag vet. Jag vill skapa historia med er!”Hälsar Molly.

 

Special Guest: Emma Steinbakken (NO)

 

19.00 – support: Emma Steinbakken (30 min)
19.30 – sluttid support
19.30-19.45 – change over EJ PAUS (15 min)
19.45 – Molly på scen

Ingen åldersgräns på denna konserten.

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret