Göteborgs Konserthus Aubrey Logan gör allt

Evenemanget har ägt rum. En genommusikalisk, glädjefylld energikick med en komplett entertainer som verkligen älskar sin publik!

Speltid ca: 1 t 30 min inkl paus Scen: Stenhammarsalen
290-370 kr Student 145-185 kr

Evenemanget har ägt rum

Amerikanska sångerskan och trombonisten Aubrey Logan bjuder sin publik på en genommusikalisk, glädjefylld energikick som sträcker sig från första raden till sista sekunden. Vilken genre? Alla!

Los Angeles-baserade Aubrey Logan är en komplett entertainer som verkligen älskar sin publik. Med total scennärvaro, brett röstregister, grym tonsäkerhet och skön humor levererar hon allt från souliga coverballader och egenkomponerad pop till standardlåtar ur den amerikanska sångboken.

Aubrey är inte bara en lysande sångerska utan också en särdeles begåvad trombonist. Debutalbumet Impossible från 2017 fick ett fantastiskt mottagande och en topplacering på försäljningslistorna hos iTunes, Billboard och Amazon. Hon turnerar flitigt (250 konserter sedan 2016) och gör nu ett framträdande i Göteborg.

Kom och upplev ”the queen of sass”!

Medverkande

Aubrey Logan sång, trombon

Kat Deal sång

Verushka Grebenar-George sång

Rayko Leon piano/keyboard

Lorenzo Bassignani bas

David Johnstone trummor

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Läs mer i bloggen

11 april 2019 Här möts hela världen

Vi vill bjuda publiken på musik de inte visste att de tycker om.

Läs mer i konsertmagasinet

Nr 3 2019-2020 Aubrey Logan

Sång, trombon, show!

Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter