Göteborgs Konserthus Nefertiti på Konserthuset: Flamencomästaren Joaquin Grilo

Evenemanget har ägt rum. Musik och dans av det absoluta toppskiktet - med gitarristen Juan Requena, sångerskan Carmen Grilo och slagverkaren Ane Carrasco.

Scen: Stenhammarsalen
340 kr Student 100 kr

Evenemanget har ägt rum

Musik och dans som garanterat höjer temperaturen hos frusna nordbor! Joaquin Grilo tar med sitt temperament och sina omöjliga danssteg publiken med storm i stora delar av världen: flamencourladdningar som gör alla lyckliga. Och hans formidabla musiker har flamencon i blodet. 

Föreställningen bär kort och gott hans efternamn, ”Grilo”. Den berättar inte en sammanhängande historia utan består av en serie sånger/danser och den röda tråden är musiken, rytmerna och de känslor musiken uttrycker.

Med sig har han gitarristen Juan Requena, sångerskan tillika systern Carmen Grilo och slagverkaren Ane Carrasco. Det är en laguppställning som enligt kräsna kännare kan liknas vid Zlatan x 4! Bättre än så här blir det liksom inte i flamencovärlden 2016.

Läs mer om Joaquin Grilo i konsertmagasinet Podiet.

Medverkande

Nefertiti på Konserthuset

Joaquin Grilo dans

Carmen Grilo sång

Juan Requena gitarr

Ane Carrasco slagverk

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter