Göteborgs Konserthus Nefertiti på Konserthuset: Flamencomästaren Joaquin Grilo

Evenemanget har ägt rum. Musik och dans av det absoluta toppskiktet - med gitarristen Juan Requena, sångerskan Carmen Grilo och slagverkaren Ane Carrasco.

Scen: Stenhammarsalen
340 kr Student 100 kr

Evenemanget har ägt rum

Musik och dans som garanterat höjer temperaturen hos frusna nordbor! Joaquin Grilo tar med sitt temperament och sina omöjliga danssteg publiken med storm i stora delar av världen: flamencourladdningar som gör alla lyckliga. Och hans formidabla musiker har flamencon i blodet. 

Föreställningen bär kort och gott hans efternamn, ”Grilo”. Den berättar inte en sammanhängande historia utan består av en serie sånger/danser och den röda tråden är musiken, rytmerna och de känslor musiken uttrycker.

Med sig har han gitarristen Juan Requena, sångerskan tillika systern Carmen Grilo och slagverkaren Ane Carrasco. Det är en laguppställning som enligt kräsna kännare kan liknas vid Zlatan x 4! Bättre än så här blir det liksom inte i flamencovärlden 2016.

Läs mer om Joaquin Grilo i konsertmagasinet Podiet.

Medverkande

Nefertiti på Konserthuset

Joaquin Grilo dans

Carmen Grilo sång

Juan Requena gitarr

Ane Carrasco slagverk

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Kontrabasisten Jenny Rydeberg spelar på sitt instrument i ett rött sammetsrum

Ge ditt liv konsertmagi!

Ett abonnemang i Göteborgs Konserthus ger dig oförglömliga upplevelser och rabatterat biljettpris. Dessutom många andra att dela upplevelserna med.

Abonnemang 2023-2024