Göteborgs Konserthus Oskar Linnros + Support Annie Angel

Evenemanget har ägt rum. Jag har aldrig velat det mer, aldrig kunnat det bättre

Speltid ca: 3 t inkl paus Scen: Stora salen Arrangör: Luger
350 kr

Evenemanget har ägt rum

För två veckor sedan möttes vi av nyheten att Oskar Linnros släpper ett nytt album i november betitlat ”Väntar på en ängel”, som följer upp årets tidigare släpp ”Väntar” och ”Väntar på en”. Efter en fullspäckad sommar med festivalspelningar landet runt inleder Oskar i nästa vecka sin efterlängtade höstturné på vackra Gävle Konserthus. I samband med detta kan vi även meddela att Oskar åker ut på en exklusiv vårturné med nedslag på tre anrika och mäktiga konserthus: 11 februari på Göteborgs Konserthus, 18 februari på Cirkus i Stockholm och 24 februari på Malmö Live. En värdigare inramning för en artist i sin absoluta högform blir svår att hitta – biljettsläpp nu på fredag 27 okt kl 10:00.

Oskar Linnros är en av Sveriges mest innovativa popartister – något han har bevisat flera gånger om med årets tre släpp och sin omskrivna sommarturné. Där har både fans och kritiker kunnat bevittna och konstatera det nu helt självklara faktumet: Oskar Linnros är inte tillbaka, han har alltid varit här. På en tron av driven orkestral pop, mångbottnade texter och stilrena melodier har Oskar gett Popsverige en helt ny nerv – både inspelat och på scen. Året inledde Oskar med att meddela att ”jag tänker säga allt i år”, och såhär när året börjar komma till ända kan vi fastslå att det är precis det han har gjort. Näst på tur står höstturné, albumsläpp och nu alltså ytterligare vårspelningar där han besöker tre av landets vackraste spelställen.

”Jag har aldrig velat det mer, aldrig kunnat det bättre” – Oskar Linnros

Om spelningen på Way Out West:
”Oskar Linnros är bäst i Sverige – en sann kreatör, en känslomänniska & ett musikaliskt geni” – GP
”Så minutiöst dramatiserad: dekor och kläder i oxblodsrött, mellansnack som sidor ur en dagbok, Al Green från Sundbyberg.” – Jan Gradvall

Support

Annie Angel

facebook/annieangelmusic

insta/annieangelmusic

soundcloud/annieangelmusic

 

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter