Stäng
Meny
lör
30
jan
Kl 19.00

INSTÄLLT: Pionjär - Boris Christ

Abonnemangskonserten är inställd. Köpta biljetter betalas tillbaka och abonnenter kompenseras.

INSTÄLLT: Pionjär - Boris Christ

Abonnemangskonserten är inställd. Köpta biljetter betalas tillbaka och abonnenter kompenseras.

Evenemanget är inte längre aktuellt

Abonnemangskonserten är tyvärr inställd. Vi återkommer så snart vi kan till er som är berörda med detaljinformation om vad som gäller kring till exempel kompensation. Generellt gäller att vi återköper alla biljetter till Göteborgs Symfonikers egna arrangemang, enskilda såväl som inom abonnemang.

Återbetalning sker automatiskt så snart vi vet hur vårsäsongen påverkas, dock senast 1 juni 2021. Mer info om hur återbetalningen går till och beslutet att ställa in/flytta evenemang finns här.

Det är högt tryck på biljettkontoret och vi hoppas att ni kan ha överseende med att det kan ta extra lång tid att få svar. Vid frågor, kontakta biljettkontoret: biljett@gso.se, 031-7265300.

Nästa biljettsläpp planeras till 27 februari kl.11.00 och gäller konserterna i perioden 28 mars-6 juni. Du som är abonnent har online-förtur till biljetterna via din webbprofil med start den 26 februari kl. 11.00.

Varmt välkommen att också ta del av konsertutbudet på GSOplay, när och var du vill.

——————————–

En konsertant audiovisuell opera av Marcus Fjellström and Daniel Pedersen där sångarna samspelar med siluetter på en svartvit animerad film. Boris Christ är en framtidsvision: djuren har dött och människorna tappat tron på allt utom maskinerna. Staten bestämmer sig därför att göra en mekanisk Messias.

Ett samarbete med Norrbottensmusiken, Geiger, Levande Musik och Göteborgs konstmuseum.

Konceptet Pionjär ger dig samtida musik i skön kombination med exempelvis konst, film, audiovisuella element eller drama. För dig som är nyfiken på det allra senaste är säsongens sex lördagkvällar i Stenhammarsalen ett måste. Köper du abonnemanget sparar du 30% jämfört med lösbiljettpriset.

Program


Fjellström Boris Christ


Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!