Göteborgs Konserthus Pionjär: KammarensembleN

Evenemanget har ägt rum. Förvänta dig omtumlande överraskningar när några av landets skickligaste musiker bjuder på det exklusivt nya.

Speltid ca: 1 t 15 min ingen paus Scen: Stenhammarsalen
205-255 kr Student 102-127 kr

Evenemanget har ägt rum

Konceptet Pionjär ger dig samtida musik i skön kombination med andra konstformer. När KammarensembleN stämmer upp på scenen väntar alltid något nytt och överraskande. Denna stockholmsensemble med några av landets skickligaste musiker har i över 35 år bjudit publiken på det exklusivt nya.

Och tro det eller ej, det är första gången de framträder i Stenhammarsalen! Passa på att uppleva vår tids musik i alla dess härliga former, från Charles Uzors premiär på sensuella Qualia – hur upplevs en doft, en klang? – till Karin Rehnqvists folkmusikinspirerade stycke för stråkkvartett och harpa.

Kvällen bjuder också på en paneldiskussion om filosofi, perception och deep listening med tonsättaren Charles Uzor och Ivo Nilsson, trombonist i KammarensembleN och tonsättare. Moderator: Camilla Larsson, kulturjournalist. Samtalet är på engelska.

Här en konsert med KammarensembleN från ett tidigare gästspel på Atalante.

Pro Helvetia är sponsor till Charles Uzors premiärverk

Program
Tal Paneldiskussion på engelska: perception 15 min


Medverkande

Camilla Larsson moderator

Ivo Nilsson trombon

Charles Uzor tonsättare

KammarensembleN

Christian Karlsen dirigent

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter