Götaplatsfoajén Point Club

Evenemanget har ägt rum. Klassisk musik som du aldrig hört den förut, direkt från Londons klubbscen. Gabriel Prokofievs koncept blandar livemusik med DJ:s, kända verk med klubbmusik. Öppet till kl 01.00.

Speltid ca: ingen paus
150 kr

Evenemanget har ägt rum

Klassisk musik som du aldrig hört den förut, direkt från Londons klubbscen. Gabriel Prokofiev, innovativ kompositör, DJ och producent, omdefinierar den klassiska musiken och tar den in i framtiden – och till Göteborgs Konserthus.

Hans unika koncept, ”Non Classical Nights”, där livemusiker och DJ:s blandar nytolkningar av kända verk med klubbmusik och Prokofievs egna kompositioner, har gjort succé runt om i Europa och nått en ny ung publik. Så vem du än är, varmt välkommen till en pulserande, inkluderande kväll på Point Club fredag 24 maj och lördag 25 maj. Entré 15 min innan start, klubben är öppen till kl 01.00.

Sozo Artists, Inc.

Entré till klubben

Köp ett festivalpass eller en biljett till någon av festivalföreställningarna för att få access till klubben – först till kvarn gäller för att få plats. Eller betala entréavgiften i dörren på klubbkvällen, om det finns plats kvar…

Ingår i Point Music Festival

Under Point Music Festival 23-26 maj får hela Göteborgs Konserthus en ny gestaltning. Med ljud, ljus och scenografi skapar vi en stämning där allt kan hända. En atmosfär där musik, dans, performance och andra konstformer möts på helt nya och oväntade sätt, och sveper med sig publiken rakt in i äventyret. Köp det festivalpass som passar dig bäst eller handplocka favoritföreställningarna!

Alla festivalpass ger fri entré till Point Club.

Point Music Festival genomförs med stöd av Stenastiftelsen.

Inför ditt besök

Här hittar du all viktig information du kan tänkas behöva inför ditt besök på Point Music Festival.

Medverkande

Musiker ur Göteborgs Symfoniker

Gabriel Prokofiev dj


Joel Nyman violin

Tuula Fleivik Nurmo viola

Jun Sasaki cello

Martin Ödlund slagverk

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang