Göteborgs Konserthus Relationsshowen

Evenemanget har ägt rum. OBS! Nytt datum 30 november 2021

Speltid ca: 2 t inkl paus Scen: Stenhammarsalen Arrangör: Hamilton Group AB
425 kr

Evenemanget har ägt rum

”RELATIONSSHOWEN  den 24 maj 2021 har blivit uppskjuten och arrangören meddelar att den kommer att ges tisdag den 30 november 2021 kl. 19.00* (Föreställningen är tidigare flyttad från den 24 november 2020)
Om du kan gå på det nya datumet blir vi så glada och tacksamma och du behöver inte göra någonting! Din biljett gäller då istället, och du har samma plats.
* Om du inte kan gå på det nya datumet kontaktar du 
info@hamiltongroup.se med en kopia på dina biljetter samt ett bankkontonummer dit du vill ha pengarna återbetalade.
Relationsshowen – en humorföreställning om allt det där som händer mellan människor

Efter fullsatta föreställningar under hösten 2019 ger sig Relationsshowen ut på Sverigeturné. En humorföreställning med Annika R Malmberg. Och regissör för showen är ingen mindre än komikern och imitatören Rachel Mohlin. Tillsammans har de iscensatt en färgsprakande föreställning som handlar om ett ämne som angår oss alla – relationer.

”Det vanligaste felet i en relation är att vi utgår ifrån oss själva” säger Annika R Malmberg. ”Vi tolkar andras agerande utifrån en norm om hur vi själva skulle ha gjort och vi ger till andra det vi själva allra helst vill ha. Det här leder till rätt komiska situationer där vi bokstavligen både springer och talar förbi varandra och krockarna låter sällan vänta på sig.”

Annika är föreläsaren som har över 30 år erfarenhet av möten med människor och som idag är specialiserad på att hjälpa människor att få ännu bättre relationer – både på jobbet och hemma. Annika blev 2019 utnämnd som en av Näringslivets Superkommunikatörer, och hon är en av ett fåtal talare som fått utmärkelsen Platinum Speaker. Annika är författare till fyra böcker och har ofta synts som favoritexpert i rutan hos ”Filip och Fredrik i Breaking News”.

Relationsshowen är en kväll som garanterat kommer ge dig skratt, igenkänning och aha- upplevelser – oavsett om du kommer med dina närmaste vänner, din familj, din partner eller varför inte dina arbetskamrater.

Annika kommer tillsammans med er denna kväll frikostigt bjuda på sina egna erfarenheter av just relationer; tillkortakommanden, misstag men också de gånger det varit lätt och känts rätt. Med den här showen i bagaget kommer ni kunna greja det! Relationen alltså.
Välkomna!

Sagt om Annika och Relationsshowen efter premiären Oktober 2019:

”Jag fick se en ny sida av Annika, som berörde”
”En fantastisk show men så mycket skratt och igenkänningsfaktor”
”Detta borde ALLA få vara med om”
”Vilken show, vilket fyrverkeri, vilken fantastisk kväll”
”Rekommenderas helhjärtat. Annika når verkligen fram.”
”Fullkomligen lysande”
”Annika är en stjärna”
”Skrattade så mycket att jag fick kramp i kinderna”
”Underbart att få skratta så mycket”

Manus: Annika R Malmberg
Regi: Rachel Mohlin
Produktion: Madeleine Mofjärd


 

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang