Göteborgs Konserthus Relaxed Performance

Evenemanget har ägt rum. Musik av Bax, Ravel och Debussy med musiker ur Symfonikerna. Under konserten råder en avspänd inställning till rörelser och ljud i salen. Här finns möjligheter att röra sig runt, dansa, sjunga eller bara lyssna.

Speltid ca: 1 t ingen paus Scen: Stenhammarsalen
120 kr Student 60 kr Barn 60 kr

Evenemanget har ägt rum

Upplev Relaxed Performance – en konsertform som utforskar och tillgängliggör. Här är både medverkande och publik med på noterna och alla, oavsett temperament, ålder och funktion, är välkomna att ta till sig musiken på sitt eget sätt.

Det råder en avspänd inställning till rörelser och ljud i salen. Här finns möjligheter att röra sig runt, dansa, sjunga eller bara lyssna. Dörrarna står öppna så att man kan välja att vara med framför scenen eller utanför.

Denna konsert bjuder på klanger som man inte hör så ofta tillsammans – en trio av viola, flöjt och harpa. Men att det blir en speciell lyster över de vackra pastellerna i denna instrumentkombination vet alla som hört Debussys Sonat, som står på programmet denna kväll. Skimmer och rörelser i skiftande lägen blir det också i Ravels Sonatin och musiken av Bax lockar med sin keltiska inspiration.

Musikerna kommer från Göteborgs Symfoniker och en konferencier guidar publiken genom konserten. Konserten förmedlas genom tecken som stöd (TSS).

Du hittar detaljerad information om Konserthusets tillgänglighet i Tillgänglighetsdatabasen.

Program
Medverkande

Musiker ur Göteborgs Symfoniker


Tuula Fleivik Nurmo viola


Frågor? Hör av dig till biljettkontoret