Göteborgs Konserthus Relaxed Performance

Evenemanget har ägt rum. Konsert där alla är välkomna att ta till sig musiken på sitt eget sätt, med musiker ur Symfonikerna och Danskompaniet Spinn.

Speltid ca: 1 t ingen paus Scen: Stenhammarsalen
120 kr Student 60 kr Barn 60 kr

Evenemanget har ägt rum

Konsert där alla, oavsett temperament, ålder och funktion, är välkomna att ta till sig musiken på sitt eget sätt. Här finns möjligheter att röra sig runt, dansa, sjunga eller bara lyssna. Med musiker ur Göteborgs Symfoniker och Danskompaniet Spinn.

Salen är onumrerad. Rad två på parkett är reserverad för synskadade och rad ett för rullstolsburna och ledsagare. Samtliga ledsagare går gratis på konserten – biljetter bokar du via biljett@gso.se eller telefon 031-726 53 00.

Starta eftermiddagen med en riktigt god fika i vackra Stenhammarfoajén. Caféet har öppet från 13.30.

Syntolkas och förmedlas genom tecken som stöd (TSS)

Syntolkningsintroduktion, start kl 14.20

Du hittar detaljerad information om Konserthuset i Tillgänglighetsdatabasen.

Meet and greet före konserten

Klockan 13.30 kan du möta några av dagens artister i ett samtal om kulturens kraft och allas lika rätt till konstupplevelser. Vi delar med oss av vår strävan att ständigt hitta nya sätt att nå ut och nå in – att interagera med samhället, att beröra människan.

På plats finns Spinns konstnärliga ledare, Veera Suvalo Grimberg tillsammans med musiker ur ensemblen. Träffa också Maria Nilsson från mässan Leva & Fungera och Ulrika Lind från Kulturarenan.se – en samlingsportal för kultur online. Samtalet leds av Petra Kloo Vik ansvarig för Göteborgs Symfonikers barn och ungdomsverksamhet.

Program

Sjostakovitj Tre duetter

Frumerie Musica per nove 24 min

Haydn Trumpetkonsert Ess-Dur 15 min

Medverkande

Musiker ur Göteborgs Symfoniker

Danskompaniet Spinn

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret