Göteborgs Konserthus INSTÄLLT: Sex

Evenemanget har ägt rum. Köpta biljetter kommer att betalas tillbaka. Passa på att se föreställningen helt gratis på GSOplay from 1 april kl 14.00!

Speltid ca: 45 min Scen: Stenhammarsalen
150-220 kr Student 70 kr

Evenemanget har ägt rum

Denna konsert är tyvärr inställd. Köpta biljetter kommer att betalas tillbaka. Den omfattande hanteringen kan ta tid, men alla biljettköpare kommer att kontaktas via mail. Tack på förhand för förståelse och tålamod. Vid frågor, kontakta vårt biljettkontor: biljett@gso.se, 031-7265300. Passa på att se föreställningen på GSOplay istället – var och när du vill!
Mer info om beslutet att ställa in/flytta evenemang finns här.

På scenen finns en stråkkvartett, tre dansare och allkonstnären Aurelia Dey, en feministisk afropop/dancehall-artist och en frisk vind som Sverige saknar motsvarighet till. Hon är en artist som både toastar/rappar, sjunger och dansar.

Namnet på föreställningen är ”sex” – ett ämne som berör och skapar olika känslor och tankar hos ungdomar i dag. Unga människors frågor, diskussioner, tankar och idéer har blivit till en musik- och dansföreställning om sex, kärlek, att hångla, att bli kär och bli tillsammans med någon. Sinnlighet och känslor men också begrepp som samtycke, respekt och tillit.

Koreografin har gjorts av Monika Milocco, dansarna kommer från Regionteater Väst och musiken för stråkkvartetten från Göteborgs Symfoniker har komponerats av Ethel Smythe, Grazyna Bacewicz, Karin Malmlöf-Forssling, Rebecca Clarke och Elfrida Andrée.

Ett samarbete med Regionteater Väst Dans

Program

Smyth Stråkkvartett i e-moll 6 min

Bacewicz Stråkkvartett nr 3 5 min

Malmlöf-Forssling Silverkvartetten 4 min

Clarke Poem 8 min

Andrée Stråkkvartett 3 min

Medverkande

Musiker ur Göteborgs Symfoniker

Monika Milocco koreograf

Aurelia Dey presentatör

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Kontrabasisten Jenny Rydeberg spelar på sitt instrument i ett rött sammetsrum

Ge ditt liv konsertmagi!

Ett abonnemang i Göteborgs Konserthus ger dig oförglömliga upplevelser och rabatterat biljettpris. Dessutom många andra att dela upplevelserna med.

Abonnemang 2023-2024