Göteborgs Konserthus Side by Side 2019: Choirs in Concert

Evenemanget har ägt rum. En härlig lunchkonsert med körsång i alla dess former i konserthuset! Här uppträder över 250 körsångare från musiklägret tillsammans med Vokalensemblen. Fri entré, platsbokning.

Speltid ca: 1 t ingen paus Scen: Stora salen
Fri entré, platsbokning

Evenemanget har ägt rum

Kom och njut av en härlig lunchkonsert med körsång i alla dess former! På det internationella kör- och orkesterlägret Side by Sides stora körkonsert uppträder över 250 körsångare från spåren CHILDREN’S, UPPER VOICES och YOUTH CHOIR tillsammans med Göteborgs Symfonikers Vokalensemble.

Side by Side arrangeras av Göteborgs Symfoniker och är en viktig del av Göteborgs 400-årsjubileum. Under några härliga dagar i juni får barn och unga från hela världen chansen att samlas för att spela och sjunga tillsammans, sida vid sida med professionella musiker. Med musiken som kraft motarbetar lägret segregation och bygger broar mellan människor, kulturer och kontinenter.

Choirs in Concert bjuder på körmusik från när och fjärran, kända klassiker och nyskrivet material. Förbered dig på en underbart somrig musikupplevelse under ledning av Birgitta Mannerström Molin och Göteborgs Symfonikers egna Alexander Einarsson. Konserten hålls i Stora Salen på Konserthuset och markerar avslutningen för CHILDREN’S och UPPER VOICES CHOIR.

Fri entré, begränsat antal platser.

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret