Side by Side by El Sistema: Allsång hela dagen lång!

Evenemanget har ägt rum. Allsång på alla tänkbara sätt i Trädgårdsföreningen!

Speltid ca: 4 t ingen paus
Fri entré

Evenemanget har ägt rum

Allsång på alla tänkbara sätt i Trädgårdsföreningen!

Kl 13.00 HuxFlux – Allsångsföreställning för fritidsbarn
Kl 14.00 Danceoke = Allsångsdans
Kl 15.00 Musik från fyra väderstreck – Allsång med sångruppen Tetra
Kl 16.00 Allsång i Trädgården – Vi sjunger tillsammans med Simon Ljungman och hans vänner

Göteborgs Symfoniker är sedan 2016 huvudarrangör för det internationella orkester- och körlägret Side by Side by El Sistema Sweden. Som ett flaggskepp för Sveriges Nationalorkesters gedigna barn- och ungdomsverksamhet tar lägret plats som en viktig mötesplats för barn och unga!

Lägret genomförs i nära samverkan med Stiftelsen El Sistema som hämtar inspiration från den unika modell för social inkludering som utvecklats sedan 1975 i Venezuela med José Antonio Abreu som grundare. Med visionen att alla barn i Sverige ska ges möjlighet till positiv utveckling genom musicerande i kör och orkester verkar stiftelsen för att sprida och utveckla El Sistema i Sverige.

Lägret stöds av Göteborgs Stad och Västra Götalandsregionen och vi bygger lägret tillsammans med Kulturskolorna i Göteborg. Lägret är en viktig del av Göteborgs 400-årsjubileum. Tillsammans med barn och unga från hela världen firar vi med massor av glädje och kreativitet hela vägen fram till jubileumsåret 2021 och långt därefter. Vårt mål är att när Göteborg fyller 400 år är Side by Side by El Sistema ett världsledande musikläger för barn från hela världen.

#sidebysidebyelsistema

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret