Göteborgs Konserthus Simon & Garfunkel Revival Band

Evenemanget har ägt rum. 60th Anniversary Tour

Speltid ca: 2 t 25 min inkl paus Scen: Stenhammarsalen Arrangör: Wigt International
350 kr

Evenemanget har ägt rum

Det är få artister som kan njuta av ett lika gott renommé som Simon & Garfunkel Revival Band. Överallt där dessa fullblodsmusiker uppträder blir de fantastiskt uppskattade av publiken och får fina recensioner.

I år kommer bandet att hedra originalduon som firar 60 år, med att framföra deras vackraste sånger som t.ex. Scarborough Fair, Bright Eyes och klassiker som Bridge Over Troubled Water, Mrs. Robinson m.fl. och så förstås deras genombrottshit The Sound of Silence.
Det räcker dock inte att bara spela bra låtar – att framkalla den sanna känslan för musiken kräver skickliga musiker. Bandet består av Michel Frank (sång och gitarr), Guido Reuter (sång, fiol och piano) samt tre stödmusiker. De är alla musiker som lyckas framkalla den perfekta balansen i låtarna och sudda ut gränserna mellan original och kopia. Musikernas instrumentala färdigheter är lika imponerande som deras scennärvaro. Resultatet blir en perfekt show utan behov av pråliga showeffekter.

“Det är inte Paul och Art på scenen. Men mycket nära. Simon & Garfunkel Revival Band bjuder på utmärkta tolkningar av duons mest älskade melodier”. Ystads Allehanda (****)

Medverkande:
Michael Frank
Guido Reuter
Sebastian Fritzlar
Sven Lieser
Mirko Stum

http://www.youtube.com/watch?v=NXBHHakbjpY

http://www.facebook.com/Simon-Garfunkel-Revival-Band-210355885642756

Websita & Social Media:
www.sg-revival.com

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang