Stäng
Meny
tis
8
mar
Kl 09.15
Flera datum

Skolkonsert: Vi vet att ni gillar oss

Göteborgs Symfoniker spelar den bästa och häftigaste musiken från filmerna och tv-spelen man inte kan slita sig från. För högstadiet/gymnasiet.

Skolkonsert: Vi vet att ni gillar oss

Göteborgs Symfoniker spelar den bästa och häftigaste musiken från filmerna och tv-spelen man inte kan slita sig från. För högstadiet/gymnasiet.

En konsert med musik från filmerna och tv-spelen som vi vet att ni gillar.

Vi har samlat några av de bästa och häftigaste musikinslagen från de storartade scener och plötsliga bildväxlingar man inte kan slita sig från, fast här får musiken tala för sig själv. Efter den här konserten vet vi att ni gillar Göteborgs Symfoniker också.

För högstadiet/gymnasiet

För att så många som möjligt ska få uppleva våra populära skolkonserter så vill vi påminna dig om att din bokning är bindande. Justeringar i bokningen kan göras fram till senast 30 dagar innan konserten – glöm inte ange ditt ordernummer när du kontaktar oss så att allt blir rätt. Ej avbokat eller uteblivet besök debiteras med 500 kr. Om du undrar över någonting så är du välkommen att kontakta oss på biljett@gso.se eller på telefon 031-726 53 00.

Volvo är stolt partner till alla Göteborgs Symfonikers barn- och familjekonserter. 

Program


Williams Olympic Fanfare and Theme
4 min


Williams The Flying Theme ur E.T.
4 min


Williams Stålmannen: Superman March
5 min


Williams Hedwigs tema ur Harry Potter och de vises sten
5 min


Williams Temat ur Hajen
3 min


Williams Temat ur Stjärnornas krig
6 min


Williams Harry Potter - Harry's Wondrous World
6 min


Williams The Imperial March ur Star Wars Episode V - Rymdimperiet slår tillbaka
6 min


Medverkande


Göteborgs Symfoniker

Sedan 2017 är Santtu-Matias Rouvali chefdirigent för Göteborgs Symfoniker - Sveriges Nationalorkester. Han är en av vår tids mest efterfrågade dirigenter och har lett orkestern på framgångsrika turnéer till fyra nordiska huvudstäder samt till Tyskland och Österrike. Orkestern har tidigare gjort hyllade framträdanden på världens mest prestigefyllda scener, bland dem BBC Proms i London och Musikverein i Wien, och ger varje år 100-talet konserter i Göteborgs Konserthus. På gsoplay.se samt via appar erbjuds allt från orkesterkonserter med världsledande dirigenter och solister till kammarkonserter och fantasifulla filmproduktioner. Göteborgs Symfoniker bildades 1905 och består i dag av 109 musiker. Bland viktiga chefdirigenter under senare år finns Gustavo Dudamel och Neeme Järvi. Göteborgs Symfoniker har gjort 100-tals inspelningar som resulterat i ett flertal internationella priser. Senast Sibelius symfonier med Santtu-Matias Rouvali på Alpha Classics som hyllats i branschtidskrifter som Gramophone och Diapason.


Anna Rakitina Dirigent


Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!