Göteborgs Konserthus Skolkonsert: Skräck

En skräckis byggd på gamla myter och skrönor med osaliga andar, vålnader, Rasmus Persson, Simon Hansson och musiker ur Göteborgs Symfoniker. För elever i åldrarna 9-12 år.

Speltid ca: 45 min Scen: Stenhammarsalen
Fri entré, platsbokning

Hu! Hösten är en farlig tid med kyla och mörker där osaliga andar och vålnader stormtrivs. Här finns otäcka varelser som kan skrämma livet ur oss… Och nu intar de Stenhammarsalen i Göteborgs Konserthus – huka er!

Vi kan utlova en skräckis byggd på gamla myter och skrönor. Och lite hederlig, skrämmande orkestermusik framförd av musiker ur Göteborgs Symfoniker.

För elever i åldrarna 9-12 år

För att så många som möjligt ska få uppleva våra populära skolkonserter så vill vi påminna dig om att din bokning är bindande. Justeringar i bokningen kan göras fram till senast 30 dagar innan konserten – glöm inte ange ditt ordernummer när du kontaktar oss så att allt blir rätt. Ej avbokat eller uteblivet besök debiteras med 500 kr. Om du undrar över någonting så är du välkommen att kontakta oss på biljett@gso.se eller 031-726 53 00.

Program

Arenskij Sats 2 ur Pianokvintett 6 min

Nilson Ingen rast ingen ro 2 min

Nilson Om jag inte fanns (Jättens Låt) 4 min

Tvete Vik Effektmusik Skräck

Nilson Ingen rast ingen ro 1 min

Tvete Vik Effektmusik Skräck

Nilson Speldosa

Nilson Festen (Om Jag inte fanns) 1 min

Nilson Speldosa 1 min

Nilson En riktning i mörkret 1 min

Nilson Har du hört 4 min

Medverkande

Musiker ur Göteborgs Symfoniker

Rasmus Persson manusförfattare

Simon Hansson solist

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Skolkonsert: Vi hörs!
11 okt 09.15

Ett härligt äventyr över land och hav med Göteborgs Symfoniker och skådespelerskan Siri Hamari, för elever i åldrarna 6-9 år.

Utsålt!
Utsålt!
Skolkonsert: Relaxed Performance
21 okt 13.00

Konsert med musiker ur Göteborgs Symfoniker där alla, oavsett temperament, ålder och funktionsvariation, är välkomna att ta till sig musiken på sitt eget sätt. En konsert med lite mer frihet, helt enkelt.

Utsålt!
Utsålt!