Göteborgs Konserthus SMAKLÖSAS JULSHOW : TOMTAR PÅ LOFTET

Evenemanget har ägt rum. Visar sin breda pepparkaksbak och sätter fyr på Lucia

Speltid ca: 2 t 20 min inkl paus Scen: Stenhammarsalen Arrangör: Tasteless Records
280 kr

Evenemanget har ägt rum

Smaklösa öppnar alla minnesluckor i årets adventskalender, visar sin breda pepparkaksbak och sätter fyr på Lucia. Allt till ackompanjemang av bedårande musik.

Vad är egentligen Smaklösa? Wikipedia påstår:

”Smaklösa är ett band från Gotland. Musiken bygger mycket på 1960- och 1970-talslåtar, medan texterna alltid är egna. Ett stort antal gotländska företeelser får en ny innebörd, tolkade genom Smaklösas något säregna perspektiv. Bandets motto är ”Det är fegt att repetera”. Detta kompenseras genom den spontanitet och improvisationsförmåga bandet uppvisar på scen och skiva.”

Nu passar det 44-åriga pojkbandet på att flytta sin utsålda julshow från Gotland till Stenhammarsalen i Göteborgs Konserthus. Smaklösa har inte uppträtt i Göteborg sedan de spelade med Kurt Olsson på Kabaré Nattståndet för många år sedan. Vad som kommer att hända i julshowen är svårt att förutse, men att låtarna kommer att varvas med flygande ängel, tuba, filmer, sketcher och märkligt improviserat mellansnack är högst sannolikt.

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang