Ung kvinna bakom scen fylld med instrument Ung kvinna bakom scen fylld med instrument

Göteborgs Konserthus Stonemountain Orchestra – Göteborg

Varmt välkommen till en kväll dedikerad till livemusiken

Speltid ca: 2 t inkl paus Scen: Stenhammarsalen Arrangör: Stonemountain Music AB
345 kr

Information från Stonemountain Music AB:

Stonemountain Orchestra bildades 2018 och har uppmärksammats för sin YouTube-succé, där de i en kamp mot klockan bearbetar låtar som tävlar i Melodifestivalen. Med ett målmedvetet momentum har de totalt publicerat 42 videor fyllda med egna karaktäristiska tolkningar.Utöver sina egna arrangemang har bandet anlitats som ackompanjatörer till bland annat Anders Bagge, Uno Svenningsson och Sara Zacharias.

Efter att ha släppt tre egenskrivna singlar ger det otroliga 14-manna bandet äntligen ut sitt debutalbum. Efter att genom åren ha spelat på utsålda konserter, så ger de sig under Oktober månad ut till utvalda konserthus och teatrar runt om i landet.

Med låtskrivaren Josef Jansson O’leary i spetsen sammanfattas kontrast, dynamik och musikalitet i ett album likt få. Ett album skrivet för att upplevas live. En kväll av egenskrivet blandat med explosiva arrangemang.

Plats på scen, Stonemountain Orchestra.

Åldersgräns 13 år. 

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter