Göteborgs Konserthus Sunes Jul

Evenemanget har ägt rum. En stjärnspäckad familjeföreställning med Morgan Alling (pappa Rudolf), Pernilla Wahlgren (mamma Karin), Adam Gutniak (Sune) och många fler.

Speltid ca: 1 t 30 min inkl paus Scen: Stora salen Arrangör: Lifeline
515 kr Barn 410 kr

Evenemanget har ägt rum

Årets härligaste familjeföreställning är tillbaka med en helt ny show där vad som helst kan hända. Föreställningen tar avstamp i den prisade julkalendern ”Sunes jul” från 1991 och kommer att spelas runt om i landet i vinter. Den stjärnspäckade ensemblen består av både stora och små stjärnor såsom Morgan Alling (pappa Rudolf), Pernilla Wahlgren (mamma Karin), Adam Gutniak (Sune) och många fler.

Efter succéföreställningen ”Sune – Kaos i Fredagsmyset” med mer än 50 000 sålda biljetter i Sverige är det nu dags för familjen Anderssons överhuvud Rudolf (Morgan Alling) att samla familjen för en sprudlande julupplevelse i ”Sunes Jul”. Den SVT-producerade julkalendern ”Sunes Jul” från 1991 blev år 2016 framröstad som tidernas bästa julkalender.

I ”Sunes Jul” bjuds åskådarna på en underhållande familjeteater där Sune och hans smått tokiga familj intar scenen med buller och bång. Familjen Andersson bestämmer sig för att fira en harmonisk och stillsam jul med få julklappar och intimt familjemys. Planerna som familjen satt upp går dock inte riktigt som planerat. Kanske, men bara kanske, får de också oväntat besök av en viss person med stort vitt skägg och röda kläder som undrar om det finns några snälla barn.

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret