Göteborgs Konserthus The mystical power of Shaolin Kung Fu

Evenemanget har ägt rum. En resa till den mystiska världen av Zen.

Speltid ca: 2 t 25 min inkl paus Scen: Stora salen Arrangör: Julius Production & CSB Island Entertainment
475-575 kr

Evenemanget har ägt rum

The mystical power of Shaolin Kung Fu
Presenterar en familjeshow full av superlativ, en resa till den mystiska världen av Zen och en parad av de mest spektakulära övningarna. En show för både unga och gamla som inte får missas!

Föreställningen är baserad på 1500 år gamla traditioner inom Zen Buddhism konsten och vilken i sin tur är kända för att kombinera den kroppsliga styrkan och smidigheten, som känns igen från traditionell kinesisk kampsport, med historieberättande musik och scenkonst efter västerländska principer. Allt från Tai Chi Kung Fu till Qi Gong kommer att visas av 20 munkar, mästare och elever från Shaolin-templet.

Från år 1995 till 2010 har Shaolin munkarna uppträtt på 5 olika kontinenter med mer än 3.5 miljoner besökare och gästat tv-program såsom David Letterman och Jay Leno i USA.

Nu åter i Sverige gör de en turné och besöker 3 orter – Malmö live 6 april, Stockholm cirkus 7 april och Göteborgs konserthus 8 april.
För mer info: csb-island.dk/shaolin

Åldersgräs: Barn under 15 år endast i målsmans sällskap.

 

 

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter