Göteborgs Konserthus Vintervokaler

Evenemanget har ägt rum. Göteborgs Symfonikers Vokalensemble, Stina Ekblad berättare

Speltid ca: 50 min ingen paus Scen: Götaplatsfoajén
Fri entré, platsbokning

Evenemanget har ägt rum

Lär känna nybildade Göteborgs Symfonikers Vokalensemble! Här bjuds det på stycken med vintertema och extra skimmer i form av texter upplästa av skådespelaren Stina Ekblad. Det är fri entré så se till att säkra din plats innan biljetterna tar slut.

Göteborgs Symfonikers Vokalensemble består av tolv skickliga, hängivna och yrkesverksamma sångare som kommer att utgöra en aktiv kärna i Göteborgs Symfoniska Kör med ambitionen att utforska körsångens konstnärliga möjligheter.

Vi får möta vinterns karghet som en symbol för livets slut men också den gnistrande nysnön i solen som skänker livet ny kraft. Nörgårds tidlösa harmonier, Lauridsens jublande vinterupplevelser och Poulencs poetiska ”En snöig kväll” får extra lyster i samspelet med skådespelaren Stina Ekblad som länkar samman programmet med texter av Paul Eluard, Ole Sarvig och Robert Graves.

Program
Medverkande

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang