Göteborgs Konserthus Vision – a tribute to ABBA

Evenemanget har ägt rum. En upplyftande, gemytlig och minnesvärd upplevelse med gruppen som uppträtt inför slutsålda hus i snart 20 år!

Speltid ca: 1 t 55 min inkl paus Scen: Stenhammarsalen Arrangör: Jim McGuinness
350 kr

Evenemanget har ägt rum

Konserten är flyttad från den 5 mars till den 17 september kl. 19.30

* Din tidigare köpta biljett är giltig till det nya datumet och du behöver inte göra någonting. Vill du så kan du ladda ner din biljett på nytt via din web-profil/mailet du fick i samband med köp.

* Om du inte kan gå på det nya datumet kan du återlösa dina biljetter (serviceavgiften på 25:-/biljett återbetalas ej) Du kontaktar då biljettkontoret på Konserthuset genom att skicka ett mejl till biljett@gso.se,  senast den 11 mars 2022.

 

Vision – ABBA-hyllningens nu legendariska show har uppträtt världen över inför slutsålda hus i snart 20 år!

Med en kombination av tvåspråkig komik (svenska och engelska), avancerade sångharmonier, precisa dansrutiner, spektakulära klädbyten, extremt talangfulla sångare och musiker samt publikmedverkan så ger Visions ABBA-hyllning dig en upplyftande, gemytlig och minnesvärd teatralisk upplevelse.

Bandet bildades i London 1999 och under 2014 flyttade Fru och Man (som spelar karaktärerna ”Agnetha” och ”Benny”) showen till Sverige och fortsätter här att underhålla publik med sina utsålda shower.

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang