Göteborgs Konserthus Vision, a tribute to ABBA

Evenemanget har ägt rum.

Speltid ca: 2 t inkl paus Scen: Stenhammarsalen Arrangör: Glitter Productions
330 kr

Evenemanget har ägt rum

Vi ger dig en Vision!
När du letar efter en ABBA-tribut som lockar till mersmak så erbjuder Glitter Productions en show som underhållit, roat och fått publik i Europa att glädjas gång efter gång.
Vision har lång erfarenhet av att underhålla breda publiklager med krav på underhållningsvärde och har under de senaste 10 åren framträtt med deras show i bl.a. England, Spanien och Tyskland för att sprida glädje genom musik, sång och show genom musikskatter ur och från ABBA’s sagolika karriär.
Vision’s show är visuell och varje låt innehåller något nytt, från klädbyten till tidsenlig koreografi och tempo med finess och humor.
”Vi låter publiken njuta av de mest kända ABBA-låtarna ur originalrepertoaren och har alltid lyckats med vårt uppdrag, att underhålla både ung och gammal.”
”Vi är stolta men aldrig överraskade när nöjda kunder anlitar oss gång efter gång och arbetar därför med ständig utveckling genom att förfina och utveckla showen.
Våra kvinnliga sångare skapar tillsammans det unika ABBA-sound som publiken hela tiden vill höra mer av.”
Vision lär även publiken enklare dansrutiner och bakgrundssång för att alla skall känna sig delaktiga och hjälpa till i refränger. Ett utmärkt sätt att låta dem ta med sig
ett bestående minne hem från showen Vi ramar dessutom in showen med stämningsfullt ljus.
Showen är uppdelad i 2 akter och blandar Svenska med Engelska på ett lättsamt, härligt och humoristiskt sätt. Ta med ett glatt humör och förbered er på en underbar kväll i Abba’s tecken!
Varmt välkomna önskar Vision
http://glitterproductions.co.uk/abbatribute-band-abbavision/
https://www.youtube.com/watch?v=HsZRO1zt6YU

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter