Göteborgs Konserthus Inställt: Voices of Change

Evenemanget har ägt rum. Köpta biljetter kommer att betalas tillbaka.

Speltid ca: 1 t 30 min inkl paus Scen: Stenhammarsalen

Evenemanget har ägt rum

Konserten är tyvärr inställd. Generellt gäller att vi återköper alla biljetter till Göteborgs Symfonikers egna arrangemang, enskilda såväl som inom abonnemang. Mer info om beslutet att ställa in/flytta evenemang finns här.

Missa inte det fina konsertutbudet på GSOplay. Där hittar du också en mängd andra fina konserter, intervjuer och klipp.

———————————————————

Voices of Change ger dig världsmusik med starka röster – oförglömliga konserter med artister som verkar för en mer öppen och mångfacetterad värld. I arbetet för mänskliga rättigheter är konsten en grund för debatt och diskussion. Den årligen återkommande satsningen Vocies of Change är en frizon för artister som löper ständig risk att fängslas i sina hemländer på grund av könsidentitet, åsikt eller sexuell läggning. Artister som genom sitt konstnärskap verkar för en mer öppen och mångfacetterad värld.

Konserterna är en del av Riksteaterns satsning som i år gästar Göteborgs Konserthus den 28-29 november 2020 (tidigare kallad ”FeminEast”). Missa inte heller upptakten den 27 november – en doft av orientalisk jazz med Lena Chamayan!

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter