Garderobshallen Yogakonsert: Höst

Evenemanget har ägt rum. Välkommen att lyssna med hela kroppen i detta yogapass med Yoga Lene, till livemusik med musiker från Göteborgs Symfoniker.

Speltid ca: 1 t ingen paus
250 kr

Evenemanget har ägt rum

Ett yogapass till livemusik med musiker från Göteborgs Symfoniker under ledning av Lene Skomedal, Yoga Lene. Denna söndag börjar vi med att sätta ett mål inför hösten. Vi mjuknar upp och låter energin flöda genom hela kroppen och tända elden inombords. På slutet saktar vi ner och landar i målet och njuter av en skön återhämtning.

Musikern och yogaläraren Lene Skomedal tar dig närmare musiken och människorna bakom den, samtidigt som hon guidar dig genom ett härligt yogapass. Passen är uppbyggda efter musiken, som spelas av Göteborgs Symfonikers egna yogakvartett bestående av Terje Skomedal och Joel Nyman på violin, Tuula Fleivik Nurmo altfiol och Oscar Sokk Kleväng cello.

Yogakonserterna har olika teman och musik och bjuder på en unik upplevelse varje gång. Välkommen att lyssna med hela kroppen.

Ta med egen yogamatta

Ta med dig din egen yogamatta eller valfritt underlag så guidar vi dig till välbefinnande och flödande energi i Konserthusets avstressande miljö. Du behöver inga förkunskaper och det finns rörelser för alla oavsett om du vill ta det lugnt eller bli utmanad. Dörrarna öppnas 10.30

Läs-tips!

”Yogan gjorde att hornisten Lene Skomedal praktiskt taget fick tillbaka livet. Nu reser hon från scen till scen över Europa för att lära andra musiker att stärka fysiken och minska stressen genom att bemästra andning och rörelse.”

Läs hela artikeln i Opus Magasin

Lyssna

Spellistan är laddad med den musik som spelas under yogakonserten.

Program


Beethoven Allegro con brio ur Stråkkvartett nr 1 F-dur 10 min

Smyth Allegro molto leggiero ur Stråkkvartett i e-moll 6 min

V Aulin Presto ur Stråkkvartett i e-moll 6 min

Rachmaninov Romance ur Stråkkvartett nr 1 5 min

Vivaldi Adagio ur "Sommaren" 2 min

Beethoven Adagio affettuoso ed appassionato ur Stråkkvartett nr 1 F-dur 10 min

Medverkande

Musiker ur Göteborgs Symfoniker

Yoga Lene

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang