Garderobshallen INSTÄLLT: Yogakonsert: Nyupptäckt

Evenemanget har ägt rum. Konserten är tyvärr inställd.

Speltid ca: 1 t 15 min inkl paus Scen: Garderobshallen
20 kr

Evenemanget har ägt rum

Konserten är tyvärr inställd.

Mer info om hur återbetalningen går till och beslutet att ställa in/flytta evenemang finns här.

Det är högt tryck på biljettkontoret och vi hoppas att ni kan ha överseende med att det kan ta extra lång tid att få svar. Vid frågor, kontakta biljettkontoret: biljett@gso.se, 031-7265300.

Varmt välkommen att också ta del av konsertutbudet på GSOplay, när och var du vill.

——————————–

Ett härligt yogapass till livemusik med musiker från Göteborgs Symfoniker. Ta med dig din egen yogamatta eller valfritt underlag så guidar vi dig till välbefinnande och flödande energi. Dagens tema: om att hitta tillbaka till det som är ditt egentliga jag och ta fram mer av dig själv. Våga ta plats och bli mera du.

Musikern och yogaläraren Lene Skomedal tar dig närmare musiken och människorna bakom den, samtidigt som hon guidar dig genom ett härligt yogapass. Passen är uppbyggda efter musiken, som spelas av Göteborgs Symfonikers egna yogakvartett, bestående av Terje Skomedal och Joel Nyman på violin, Tuula Fleivik Nurmo altfiol och Oscar Sokk Kleväng cello.

Yogakonserterna har olika teman och musik och bjuder på en unik upplevelse varje gång. Du behöver inga förkunskaper och det finns rörelser för alla oavsett om du vill ta det lugnt eller bli utmanad.

Medverkande

Musiker ur Göteborgs Symfoniker

Yoga Lene yogainstruktör

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter