Garderobshallen Yogakonsert: Nyupptäckt

Ett härligt yogapass med Yoga Lene till livemusik spelad av musiker från Göteborgs Symfoniker. Nyupptäckt är utgångspunkten för detta pass - att hitta tillbaka till det som är ditt egentliga jag och ta fram mer av dig själv.

Speltid ca: 1 t
250 kr

Musikern och yogaläraren Lene Skomedal, Yoga Lene, tar dig närmare den klassiska musiken och människorna bakom den, samtidigt som hon leder dig genom ett härligt yogapass. Passet är uppbyggt efter musiken, som spelas live av en cellokvartett från Göteborgs Symfoniker.

Den här gången kommer du att få uppleva mycket grundande och återhämtande yinyoga i den första delen, med enbart sittande och liggande positioner, innan vi mjukt vaknar upp från dvalan och gör oss redo för att ta oss an livet. Ta med din tjockaste yogamatta eller extra underlag för större mysfaktor. Strumporna får du gärna behålla på och ta med en filt och/eller kudde om du vill.

Yogakonserterna har olika teman och musik och bjuder på en unik upplevelse med olika ensembler varje gång. Du behöver inga förkunskaper och det finns rörelser för alla.

Människor ligger på yogamattor och mediterar, yogainstruktören hjälper till.

Medverkande

Musiker ur Göteborgs Symfoniker

Lene Aadalen Skomedal

Johan Stern cello

Claes Gunnarsson cello

Jun Sasaki cello

Petra Lundin cello

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Yogakonsert: Resa
16 okt 11.00

Ett härligt yogapass med Yoga Lene till livemusik spelad av musiker från Göteborgs Symfoniker. Temat är resa - om att vara på väg, där själva resan är målet och allt som händer är viktigt och riktigt.

Läs mer
Yogakonsert: Jul
4 dec 11.00

Ett härligt yogapass med Yoga Lene till musik spelad live på den nya konserthusorgeln. Passets tema är jul - att hitta stillheten och andetaget när julstressen sätter i gång, och viktigheten av att låta vilan alltid få ta plats.

Läs mer
Yogakonsert: Andas
7 maj 11.00

Ett härligt yogapass med Yoga Lene till livemusik spelad av musiker från Göteborgs Symfoniker. Förenas du med din superkraft - andetaget - och väck din fulla potential.

Läs mer