Garderobshallen Yogakonsert: Resa

Evenemanget har ägt rum. Ett härligt yogapass med Yoga Lene till livemusik spelad av musiker från Göteborgs Symfoniker. Temat är resa - om att vara på väg, där själva resan är målet och allt som händer är viktigt och riktigt.

Speltid ca: 1 t
250 kr

Evenemanget har ägt rum

Musikern och yogaläraren Lene Skomedal, Yoga Lene, tar dig närmare den klassiska musiken och människorna bakom den samtidigt som hon guidar dig genom ett härligt yogapass. Passet är uppbyggt efter musiken, som spelas live av en stråkkvartett från Göteborgs Symfoniker.

Ta med dig din egen yogamatta eller valfritt underlag så guidar vi dig till välbefinnande och flödande energi!

Yogakonserterna har olika teman och musik och bjuder på en unik upplevelse med olika ensembler varje gång. Du behöver inga förkunskaper och det finns rörelser för alla oavsett om du vill ta det lugnt eller bli utmanad.

Människor gör yoga framför en stråkkvartett.

Medverkande

Musiker ur Göteborgs Symfoniker

Lene Aadalen Skomedal

Terje Skomedal

Joel Nyman

Tuula Fleivik Nurmo

Oscar Sokk Kleväng

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Läs mer i bloggen

7 september 2022 Musiken ger oss möjlighet att mötas, förstå och minnas.

Sten Cranner, Vd och konstnärlig chef för Göteborgs Symfoniker: I den stunden stod det så klart att musiken är ett gemensamt språk. Ett språk som låter oss uppleva all världens sinnesstämningar utan filter.

Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter