Göteborgs Konserthus Yogakonsert: Utrymme

Evenemanget har ägt rum. Ett härligt yogapass med Yoga Lene till musik spelad live på den nya konserthusorgeln.

Speltid ca: 1 t ingen paus Scen: Stora salen
300 kr

Evenemanget har ägt rum

Rulla ut din yogamatta på Konserthusets stora scen, blicka ut över den Stora salen och upplev känslan av utrymme. Med salens härliga rymd, träder vi in i yogan och skapar utrymme både i kroppen, andetaget och sinnet. Vi rör oss först genom mjuka yogasekvenser och landar vidare in i en längre del av vilsam yin yoga. Hela tiden inbäddad i tonerna från Konserthusets underbara orgel, som ibland blir så kraftfull att du känner hur vibrationerna vandrar genom scengolvet och direkt in i kroppen.

Besökare sitter på sin yogamatta framför yogainstruktör och orgel

Musikern och yogaläraren Lene Skomedal, Yoga Lene, tar dig närmare den klassiska musiken samtidigt som hon leder dig genom ett härligt yogapass. Passet är uppbyggt efter musiken, som spelas live på den nya konserthusorgeln. Tillsammans tar vi plats på scenen i Konserthusets Stora sal, omslutna av orgelns mjuka klanger. Obs! Ta med din egen yogamatta och eventuella tillbehör som du önskar att använda.

Människor tränar yoga framför musiker som spelar.

Söndag 15 oktober 2023: Evenemanget slutar ca kl 12.00
Söndag 15 oktober 2023: Evenemanget slutar ca kl 14.00

Medverkande

Lene Aadalen Skomedal

Tommy Jonsson orgel

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter