Göteborgs Konserthus Fritt flygande världsduo

Sångerskan Youn Sun Nah och gitarristen Ulf Wakenius, två världsstjärnor som låter ögonblicket styra. Tillsammans bjuder de på allt från amerikanska standards via koreanska folklåtar till väl valda rockklassiker.

Speltid ca: 2 t inkl paus Scen: Stenhammarsalen
345-425 kr Student 173-213 kr Ungdom tom 29 år 173-213 kr

Sångerskan Youn Sun Nah och gitarristen Ulf Wakenius, två världsstjärnor som låter ögonblicket styra. Två individualister med världen som arbetsfält. Båda virtuoser som får musiken att flyga fritt. Jazz, fransk chanson, rock – inget är dem främmande.

Ulf Wakenius är supergitarristen som den legendariske pianisten Oscar Petersen handplockade till sin kvartett. Lika hemma i bebop och swing som fusion och rock känner han inga musikaliska gränser.

Youn Sun Nah är sydkoreanskan som reste till Paris för att bli musikalartist men upptäckte jazzen och tog chansen att pröva sina popvingar. Texten i en visa lyfter hon lika ledigt som hon jonglerar tonerna i en ordlös jazzimprovisation.

Tillsammans bjuder de på allt från amerikanska standards via koreanska folklåtar till väl valda rockklassiker.

Provlyssna

Lär känna Ulf Wakenius.

Lär känna Youn Sun Nah.

Måndag 20 november 2023: Evenemanget slutar ca kl 21.30

Medverkande

Youn Sun Nah & Ulf Wakenius

Youn Sun Nah sång

Ulf Wakenius gitarr

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Kontrabasisten Jenny Rydeberg spelar på sitt instrument i ett rött sammetsrum

Ge ditt liv konsertmagi!

Ett abonnemang i Göteborgs Konserthus ger dig oförglömliga upplevelser och rabatterat biljettpris. Dessutom många andra att dela upplevelserna med.

Abonnemang 2023-2024