Mellan-abonnemanget Festliga fredagar

Få bättre pris, garanterad plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen.

2040-2940 kr Student halva priset
Priset beror på vilken zon du väljer 30% rabatt per konsert

Konsertsäsongen har startat och abonnemangen till innevarande säsong går inte längre att köpa. Välkommen tillbaka den 22 april då vi släpper kommande säsongs abonnemang till försäljning! Du som redan är abonnent kan teckna om ditt abonnemang från och med den 23 mars.

I abonnemanget Fredag mellan säsongen 2021-2022 får du uppleva en glittrande jul, pianofantomen Ólafsson, Mozarts sagolika Requiem, dirigentkometen Rouvali, Sibelius tredje symfoni och fler mirakel.

Mellanabonnemangets åtta konserter ger dig ett perfekt balanserat urval av klassisk musik från skilda epoker, där det inte är så långt mellan de efterlängtade besöken i Göteborgs Konserthus.

Här har vi samlat information om hur vi gör ditt besök hos oss så tryggt och säkert som möjligt och här hittar du svaren på de vanligaste frågorna vi får just nu.

Förändringar i ditt abonnemang

Vi anpassar oss löpande efter Folkhälsomyndighetens, regeringens och Västra Götalandsregionens råd och rekommendationer. Septembers, januaris och halva februaris abonnemangsplatser i Stora salen återlöstes på grund av rådande restriktioner, mer information hittar du här. Pengarna återbetalas löpande för de konserter som berörs i ditt abonnemang: