Götaplatsfoajén Point Clouds: Audrey Chen

Evenemanget har ägt rum. Med sin hembyggda synthesizer och traditionella och modifierade tekniker utforskar Audrey Chen kombinationer och lager av ljud och musik.

Speltid ca: 30 min ingen paus

Evenemanget har ägt rum

Point Clouds ger dig gränslösa och underbart oförutsägbara pop up-inslag som överraskar och utmanar, roar och oroar. Spana efter molnen fulla av upplevelser under Point Music Festival.

Med sin cello, röst och analoga elektronik fördjupar sig Audrey Chen i en egen version av musikaliskt, spontant berättande. En stor del av hennes musik är improviserad och hennes metod är högst personlig och fysisk. I sitt spel utforskar hon kombinationer och lager med sin hembyggda synthesizer och traditionella och modifierade tekniker för både röst och cello. Hon förenar dessa element i ett egensinnigt och exstatiskt uttryck.

Audrey Chen kommer från en familj med forskare, doktorer och ingenjörer men bröt med familjekonventionen för att bli musiker. Hon har konservatorieutbildning i både cello och sång.

För att få access till Point Clouds behöver du ett festivalpass eller en biljett till någon av festivalföreställningarna.

Ingår i Point Music Festival

Under Point Music Festival 23-26 maj får hela Göteborgs Konserthus en ny gestaltning. Med ljud, ljus och scenografi skapar vi en stämning där allt kan hända. En atmosfär där musik, dans, performance och andra konstformer möts på helt nya och oväntade sätt, och sveper med sig publiken rakt in i äventyret. Köp det festivalpass som passar dig bäst eller handplocka favoritföreställningarna!

Point Music Festival genomförs med stöd av Stenastiftelsen.

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter