Göteborgs Konserthus Emil Brandqvist Trio

Med sin atmosfäriska och melodiska jazz har Emil Brandqvist Trio etablerat sig i toppen på den internationella jazzscenen. Möt en topptrio i ett unikt tonlandskap.

Speltid ca: 2 t inkl paus Scen: Stenhammarsalen
345-425 kr Student 173-213 kr Ungdom tom 29 år 173-213 kr

Över 25 miljoner streams på Spotify. Strålande recensioner och uppmärksammade konserter på festivaler och klubbar över Europa. Med sin atmosfäriska och melodiska jazz har Emil Brandqvist Trio etablerat sig i toppen på den internationella jazzscenen. Möt en topptrio i ett unikt tonlandskap.  

Som kompositör sätter trumslagaren Emil Brandqvist Trio melodin i första rum. Med det som utgångpunkt skapar han ett uttryck som i stämning och ton bär spår av såväl folkton som klassisk musik – och vittnar om det organiska samspel han mejslat fram med pianisten Tuomas Turunen och basisten Max Thornberg. Här bjuder de på ett tonlandskap som är lika detaljerat som konsekvent och varierat, vilsamt som aktiverande, en precis jazz utan förebilder, bara är deras egen. 

 

Provlyssna

Lär känna Emil Brandqvist Trio.

Måndag 25 september 2023: Evenemanget slutar ca kl 21.30

Medverkande

Emil Brandqvist Trio

Emil Brandqvist trummor

Toumas Turunen piano

Max Thornberg bas

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Kontrabasisten Jenny Rydeberg spelar på sitt instrument i ett rött sammetsrum

Ge ditt liv konsertmagi!

Ett abonnemang i Göteborgs Konserthus ger dig oförglömliga upplevelser och rabatterat biljettpris. Dessutom många andra att dela upplevelserna med.

Abonnemang 2023-2024