Göteborgs Konserthus Emil Brandqvist Trio

Evenemanget har ägt rum. Med sin atmosfäriska och melodiska jazz har Emil Brandqvist Trio etablerat sig i toppen på den internationella jazzscenen. Möt en topptrio i ett unikt tonlandskap.

Speltid ca: 2 t inkl paus Scen: Stenhammarsalen
345-425 kr Student 173-213 kr Unga tom 29 år 173-213 kr

Evenemanget har ägt rum

Över 25 miljoner streams på Spotify. Strålande recensioner och uppmärksammade konserter på festivaler och klubbar över Europa. Med sin atmosfäriska och melodiska jazz har Emil Brandqvist Trio etablerat sig i toppen på den internationella jazzscenen. Möt en topptrio i ett unikt tonlandskap.  

Som kompositör sätter trumslagaren Emil Brandqvist Trio melodin i första rum. Med det som utgångpunkt skapar han ett uttryck som i stämning och ton bär spår av såväl folkton som klassisk musik – och vittnar om det organiska samspel han mejslat fram med pianisten Tuomas Turunen och basisten Max Thornberg. Här bjuder de på ett tonlandskap som är lika detaljerat som konsekvent och varierat, vilsamt som aktiverande, en precis jazz utan förebilder, bara är deras egen. 

 

Provlyssna

Lär känna Emil Brandqvist Trio.

Måndag 25 september 2023: Evenemanget slutar ca kl 21.30

Medverkande

Emil Brandqvist Trio

Emil Brandqvist trummor

Toumas Turunen piano

Max Thornberg bas

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Läs mer i konsertmagasinet

Nr 1 2023-2024 Emil Brandqvist Trio

Melodisk. Svävande. Luftig. Vacker. Det är några av de adjektiv som lätt infinner sig när det är dags att ringa in den musik Emil Brandqvist Trio bjuder på. Den 25 september 2023 gästar gruppen Göteborgs Konserthus.

Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang