Göteborgs Konserthus INSTÄLLT: Fri men ensam

Evenemanget har ägt rum. Köpta biljetter betalas tillbaka

Speltid ca: 1 t ingen paus Scen: Stenhammarsalen
200 kr Student 100 kr

Evenemanget har ägt rum

På grund av hårdare restriktioner är denna konsert inställd. Har ni köpt biljett online kommer pengarna att sättas tillbaka på det kort ni betalade dem med. Har ni köpt dem på annat sätt kommer ett presentkort att mejlas till er. Presentkortet kan användas som betalmedel i Konserthuset eller på gso.se. Det går även att lösa tillbaka mot pengar – detta måste dock ske på biljettkontoret under ordinarie öppettider.

Mer information om att ställa in/flytta evenemanget finns här.

Missa inte det fina konsertutbudet på GSOplay. Där hittar du också en mängd andra fina konserter, intervjuer och klipp.

————————–

Fri men ensam. Devisen är Brahms som visste vad frihet och självständighet kostade. För Schumann blev ensamheten grym: helt isolerad i sinnessjukdomens töcken.

Göteborgs Symfonikers förre pianist Erik Risberg öppnar dörren för samtal i sina avspända föreläsningar ”Klassisk kuriosa”. Flygeln finns alltid på plats. Räkna också med en och annan gäst.

Inför ditt besök

Vi gör allt vi kan för att du ska få ett tryggt besök hos oss i Konserthuset. Vi följer hela tiden Folkhälsomyndighetens och Västra Götalandsregionens rekommendationer och anpassar oss efter dessa. Mer information hittar du här.

Medverkande

Erik Risberg föreläsare

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang