Göteborgs Konserthus INSTÄLLT: STRAUSS SVANESÅNG

Evenemanget har ägt rum. Abonnemangskonserten är inställd. Köpta biljetter betalas tillbaka och abonnenter kompenseras

Speltid ca: 2 t inkl paus Scen: Stora salen
340-500 kr Student 170-250 kr

Evenemanget har ägt rum

Abonnemangskonserten är tyvärr inställd. Vi återkommer så snart vi kan till er som är berörda med detaljinformation om vad som gäller kring till exempel kompensation. Generellt gäller att vi återköper alla biljetter till Göteborgs Symfonikers egna arrangemang, enskilda såväl som inom abonnemang.

Återbetalning sker automatiskt så snart vi vet hur vårsäsongen påverkas, dock senast 1 juni 2021. Mer info om hur återbetalningen går till och beslutet att ställa in/flytta evenemang finns här.

Det är högt tryck på biljettkontoret och vi hoppas att ni kan ha överseende med att det kan ta extra lång tid att få svar. Vid frågor, kontakta biljettkontoret: biljett@gso.se, 031-7265300.

Nästa biljettsläpp planeras till 27 februari kl.11.00 och gäller konserterna i perioden 28 mars-6 juni. Du som är abonnent har online-förtur till biljetterna via din webbprofil med start den 26 februari kl. 11.00.

Varmt välkommen att också ta del av konsertutbudet på GSOplay, när och var du vill.

——————————–

Richard Strauss dog 1944, men innan dess hann han komponera sin ”fyra sista sånger”, ett arv och en musikalisk skatt som med sin känslighet fängslat generationer. Nina Stemme gestaltar dem på sitt helt egna sätt.

Efter paus Sjostakovitjs kanske mest känslostarka symfoni – den fjärde med eteriska och smått skrämmande övertoner.

Program

R Strauss Vier letzte Lieder 21 min

Paus 25 min

Sjostakovitj Symfoni nr 4 1 t

MedverkandeNina Stemme sopran

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang