Götaplatsfoajén Point Clouds: Joel Bille med stråkkvartett & Lisbeth Diers

Evenemanget har ägt rum. Joel Bille har skapat soundtracks och videospel, här möter han en stråkkvartett och gränssprängande slagverkaren Lisbeth Diers.

Speltid ca: 35 min

Evenemanget har ägt rum

Point Clouds ger dig gränslösa och underbart oförutsägbara pop up-inslag som överraskar och utmanar, roar och oroar. Spana efter molnen fulla av upplevelser under Point Music Festival.

Tonsättaren och multiinstrumentalisten och ljuddesignern Joel Bille berättar om sin verksamhet: ”Jag har på sistone arbetat mycket med soundtracks och videospel. Man kan också se mig på scen med allehanda instrument i olika grupper och jag producerar även min och andras musik. Jag när en livslång passion för melodier och är ständigt nyfiken på musikens, konstens och videospelens väsen.”

Möt honom under Point Music Festival då han framför soundtracket till spelet Fe (utgiven 2018) tillsammans med en stråkkvartett och gränssprängande slagverkaren Lisbeth Diers. I kvartetten ingår violinisterna Agnes Högberg och Kristin Freidzlitz, samt Alma Möller på viola och Lovisa Samuelsson på cello.

Lyssna in dig på Fe och andra soundtracks som Joel Bille gjort:

För att få access till Point Clouds behöver du ett festivalpass eller en biljett till någon av festivalföreställningarna.

Ingår i Point Music Festival

Under Point Music Festival 23-26 maj får hela Göteborgs Konserthus en ny gestaltning. Med ljud, ljus och scenografi skapar vi en stämning där allt kan hända. En atmosfär där musik, dans, performance och andra konstformer möts på helt nya och oväntade sätt, och sveper med sig publiken rakt in i äventyret. Köp det festivalpass som passar dig bäst eller handplocka favoritföreställningarna!

Point Music Festival genomförs med stöd av Stenastiftelsen.

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter