Göteborgs Konserthus Kärlek, tårar och hat

Evenemanget har ägt rum. Countertenoren Nicolò Balducci, Dan Laurin och Barockakademin Göteborgs Symfoniker bjuder på passionerad kammarmusik.

Speltid ca: 1 t 15 min ingen paus Scen: Stenhammarsalen
280 kr Student 140 kr

Evenemanget har ägt rum

På grund av rådande restriktioner kan vi tyvärr bara välkomna en mycket begränsad publik till konserterna i september. Det innebär att samtliga abonnemangsplatser till denna konsert återlöses och pengarna återbetalas. Vi beklagar att det här drabbar er och vi gör allt vi kan för att så snabbt som möjligt komma tillbaka till ett normalläge där ni självklart har era bokade stolar och kan se fram emot en trygg upplevelse tillsammans i Konserthuset.

Dan Laurin är Sveriges mest kända och prisade blockflöjtist. Tillsammans med countertenoren Nicolò Balducci och Barockakademin Göteborgs Symfoniker bjuder han på ett program med passionerad musik. Kärlek, tårar och hat serveras i musik med epokens största namn; Händel och Vivaldi. Samt mindre kända italienska tonsättare, bland dem Riccardo Broschi, bror till den berömde kastraten Farinelli.

Hör Nicolò Balduccis makalösa sång i klippet.

Program










Medverkande




Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang